Bliv professionel dronepilot på under 1 uge!

Har du overvejet at udforske mulighederne i en ny, interessant teknologi, der åbner op for en masse spændende karrieremuligheder?

dronepilot.gl vil igen i samarbejde med droner.dk tilbyde noget ekstremt godt til det private- og offentlige sektor!

Dronerne er kommet for at blive og med denne godkendte uddannelse, får du alle de kompetencer, der skal til for enten at tilbyde droneservices i din egen virksomhed eller indgå i et team i en større virksomhed som ansvarlig for droneområdet.

Uddannelsen består af en vægtet blanding af teori og praksis, hvor du får blandt andet opnår viden og hands-on erfaring på fire væsentlige områder, hvor droner har et stort potentiale, nemlig TV-produktion, 3D-modellering, termografering og inspektion med droner.

Dronepilot-uddannelsen er en blåstempling af dine kompetencer som dronepilot og garanterer for virksomheder, at de får en kompetent dronepilot ind, der har et solidt kendtskab til udstyret, regler, muligheder og udfordringer, samt den sikkerhed, at du vil kunne gå ind og aflaste virksomheden fra dag ét.

Virker dette som noget for dig?

Så skriv til os på info@dronepilot.gl og hør nærmere omkring dine muligheder.

Kursusplanen – hvad lærer du på vores masterclass?

Dag 1 – Flyveteknik for professionelle

Du lærer, hvordan de professionelle sætter dronen op, hvilke sikkerhedsmekanismer du kan anvende i forskellige situationer, og hvordan du redder dronen i pressede situationer for at undgå styrt og ulykker. Du lærer, hvilke situationer du kan forvente problemer med interferens, vind og vejr – og du ved præcis, hvad du skal gøre, når hændelserne opstår.

Dag 2 – Foto- og video-produktion

Når du overleverer et produkt til en kunde eller arbejdsgiver, så er det blandt andet vigtigt at du har indstillet kameraet rigtigt, sæt den bedst mulige komposition og eksponeret materialet korrekt. Alt sammen ting, som er svært – hvis ikke umuligt – at rette op på bagefter. Du lærer, hvordan du kan producere billeder og video med din drone i så høj kvalitet, at du kan sælge det bagefter.

Dag 3 – Inspektioner med droner

Vi går i dybden med, hvordan du skal flyve i forskellige situationer og hvordan du bedst muligt kan bruge de værktøjer, som dronerne har til rådighed for at løse din opgave – både i forhold til dataindsamling og sikkerhed. Vi tager fat i nogle typiske cases, hvor du lærer at inspicere vindmøller, bygningstage og infrastruktur. Du får vores professionelle blue prints, så du ved præcis, hvad du skal gøre – og hvad du særligt skal være opmærksom på.

Dag 4 – Kortlægning og modeller med droner

Her lærer du, hvordan du kan bruge det data du har indsamlet fra inspektionen til at designe kort og modeller. Ofte er kort og modeller den bedste måde at præsentere data på for kunder eller arbejdsgivere, da det giver et visuelt overblik over dine resultater. Her er der en række vigtige tiltag, som du altid skal huske og en masse faldgruber, som du skal navigere uden om, for at opnå resultater, som du kan præsentere og anvende i professionelle sammenhænge.

Dag 5 – Termografering med droner

Droner kan fås med termograferingskameraer der kan aflæse varmestråling og indsamle noget interessant data til efterfølgende analyse. Her kan man bruge det til at spore lækager, dårlig isolering og meget mere. Typisk hænger termografering sammen med både inspektioner og/eller kortlægning. Termografering er kompliceret fysik, og svært at dække på én enkelt dag. Derfor får du er komprimeret overblik, hvor lærer de rigtige procedurer – og hvordan du får indsamlet det helt rigtige data.

En uddannelse med muligheder!

Masser af områder, hvor droner løser opgaver mere effektivt og sikkert!

  • Reklamefilm – Billeder- og video fra luften
  • Inspektioner
  • Præsentationer
  • Termografering
  • Kortlægning
  • Landbrug