Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra dronepilot.gl. Finder du ikke svaret herunder, er du velkommen til at kontakte os.

Ved din bestilling af varer på dronepilot.gl accepterer du nedenstående aftalevilkår. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side. Derudover refereres til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Priser og særlige tilbud

Alle priser er i danske kroner inklusive moms og afgifter, bestillinger fra Grønland er eksklusive moms og det er påkrævet, at levering sker direkte til en grønlandsk adresse.

Leveringsomkostningerne opkræves pr. forsendelse og kan variere afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet.

Levering sker almindeligvis gennem speditør, og priserne varierer.

Tilbud, faktura mv. bliver sendt afsted fra E-conomics regnskabssystem.

Der tages altid forbehold for tastefejl, udsolgte varer, prisændringer fra leverandørerne samt ændringer i moms og afgifter.

Betaling

Der kan betales med følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort,VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron. Der kan opkræves kortgebyr.

Det er muligt at lave bankoverførsel til dronepilot.gl konto. Dette betyder dog, at ordrebehandlingen kan tage længere tid end normalt, da bankoverførsler – medmindre straks overførsel er valgt, kan være flere dage at komme igennem.

Pengene bliver reserveret på din konto ifbm., at ordren lægges på dronepilot.gl. Vi trækker dog først pengene på din konto, når varerne afsendes til den ønskede leveringsadresse. I forbindelse med del-leverancer trækkes kun det beløb, der svarer til den faktiske leverance. Hvis det viser sig, at vi mod forventning ikke kan levere hele eller dele af din ordre, kommer du kun til at betale for den faktiske leverance. Fakturaen sendes via e-mail. Fakturaen indeholder ikke følsomme oplysninger.

Sikkerhed ved betaling af køb

Vi benytter kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage hvis:

 • Varen ikke leveres
 • Du benytter dig af din fortrydelsesret – se afsnittet nedenfor
 • Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept

Personoplysninger

Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling – herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. I henhold til dansk lovgivning gemmes oplysningerne i fem år.

Levering

Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1-2 hverdage. Undtaget herfra er varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes enten med GLS, Bring eller Post Nord. Alle varer leveres så længe lager haves. Rettidig levering forudsætter, at speditør overholder leveringsaftalen på 1-2 hverdage. Såfremt der opstår forsinkelser hos speditør, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Porto og fragt

Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 1-2 arbejdsdage. Alle vores leveringer foregår via vores ordresystem og sker normalt automatisk. Der kan pålægges et fragtgebyr på 39,00 DKK ved levering til leveringssteder og 49 DKK for omdeling til adressen i Danmark. Fragtpriser til udlandet herunder Grønland kan variere. Alle bestillinger gjort inden 17.00 sendes som regel samme dag. Dette gælder både erhverv og private adresser. Vi sender til Danmark, Norge, Sverige, Grønland og Færøerne.

Fortrydelse af køb og returnering

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Ved fortrydelse skal varen være i væsentligt samme stand som ved modtagelsen, og varen skal returneres i original emballage. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi. Hvis dette er tilfældet, vil det blive modregnet i returbeløbet.

Returretten frafalder automatisk ved aktivering af dronen.

Mangler i pakken

Hvis indholdet i pakken ikke passer med den medfølgende faktura, skal du reklamere indenfor rimelig tid. I modsat fald fortabes retten til at gøre indsigelser mod mangelfuld eller fejlagtig levering.

Manualer

Typisk vil manualerne til produkterne på dronepilot.gl stå på dansk eller engelsk. Det er dog ikke altid, at der medfølger manualer, hvor de kan findes online. Det er ikke noget, som vi kan garantere, da det ikke er dronepilot.gl, der producerer produkterne i webshoppen.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen, dog skal du reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel. Købelovens mangelregler kan finde anvendelse. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen.

Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug. Reklamation kan ske til gennem kontakt med dronepilot.gl, hvor særligt uddannet personale er parat til at afhjælpe fejl og mangler. Du har ansvaret for backup af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Kan personalet ikke afhjælpe fejlen, sendes varen til reparation hos producenten hos et eksternt værksted i Tyskland.

Transportskader

Når du modtager dine varer, skal du kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt kundeservice og meddel, at du har afvist varen. Alle transportskader skal meddeles inden for 2 hverdage.

Sådan håndterer du en defekt vare

Hvis du vil reklamere via dronepilot.gl kundeservice, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet for det videre forløb.

Tilbud

Kundeservicekan hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig. Du er velkommen med spørgsmål, ris og ros og diverse forespørgsler. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med os og vores produkter. Vi arbejder mod langvarige kunderelationer. Samme gælder engrosbestillinger og større mængder – kontakt os endeligt for et uforpligtende tilbud. Alle tilbud som gives, er bindende for sælger i 14 dage.

Reparationsbetingelser

Ved indlevering af service og/eller reparationssager til dronepilot.gl, skal følgende overholdes:

 • Vedlæg kun defekte og beskadigede dele.
 • Vedlæg altid reparationssedlen der kan udskrives efter opretning af service sag.
 • Vedlæg ikke ekstra tilbehør, så som batterier, taske, propeller, fjernkontrol, kabler – medmindre disse er defekte.
 • Vedlæg ikke væske/vandskadede droner eller tilbehør, da disse altid afvises. Hverken DJI eller dronepilot.gl kan stå inde for reparationer af væske/vandskadede droner eller tilbehør, da sikkerheden efterfølgende ikke kan garanteres.
 • Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at modtage defekte og/eller gamle reservedele retur efter endt reparation hos dronepilot.gl eller hos DJI.

Undersøgelsesgebyr

Ved at oprette en RMA-sag og samtidig sende dit produkt til dronepilot.gl værksted, accepteres det, at der kan blive pålagt et undersøgelsesgebyr på kr. 399,-.

Undersøgelsesgebyret pålægges kun, hvis det viser sig, at der ikke er tale om fejl på produktet eller de produkter, der indsendes, eller hvis det/de overskrider reklamationsperioden, eller hvis produktet ikke er erhvervet hos dronepilot.gl. 


Eksempler:

 • Der pålægges et undersøgelsesgebyr, hvis et produkt indleveres som en reklamation uden, at der er fejl på produktet, eller hvis fejlen skyldes forbrugeren.
 • Der pålægges et undersøgelsesgebyr, hvis forbrugeren mener, at der er fejl på produktet, men fejlen skyldes manglende opdatering, kalibrering eller lignende.
 • Der pålægges et undersøgelsesgebyr, hvis produktet ikke er købt hos dronepilot.gl. Det er kundens ansvar, at alle de vedlagte og medsendte dele står beskrevet så præcist som muligt. Dronepilot.gl står ikke til ansvar for mistede eller manglende dele, hvis ikke disse står beskrevet i sagen (disse dele vil også blive tjekket igennem ved modtagelse af sagen).

Dronepilot.gl

CVR: 37483524
Rousthøjs Alle 8
7130 Juelsminde
Danmark

Nuuk Afdeling:

C/O Erik Christensen
Igimaq 12-201
3905 Nuussuaq